27.11.11

Sahi nerede tanışmıştık biz seninle…

Her gün ilk kez tanışmış olmak için bırakıyorum seni zamana. Nerede tanışmıştık biz seninle sevgili.. Nerede dolaşmıştı ayaklarımız birbirine. Yada tekrar tekrar içilen hangi kahvenin içinde boğulmuştu sözcükler. Sigaranın dumanına sardığım gözleri nereye koymuştum, bilemedim şimdi ben tüm bunları.

Anımsayamıyorum çünkü her gün yeniden yazılan bir tarihi kestiremiyor insan. Zamanı sıfırlamak gibi tüm bunlar. Seninle olan her yeni güne sıfırdan başlamak bahsettiğim. Misal bugün yeniden tanışacağız seninle sonra bir diğer gün gelecek tekrar ilk görüş başlayacak. Her yeni güne seninle başlayıp akşamına senden vazgeçmem gibi hayat. İşte o yüzden sevgili her gün yeniden tanışıyoruz seninle. Her yeni günde yeniden aşık oluyorum çehrene. Mahremiyetini sakındığın dünyan benle bozulup, benle birlikte gömüldükçe güneşe, her gün tekrardan başa saracağız.

Zaman sıfırlanıyor da uslarımızın hali nedir bilinmez. Bir vakit sonra düşüncelerde uçuyor, hisler kalıyor geriye. Her gün yeniden sevebilmek için seni, kalbime soruyorum… “Bir güne daha varmısın onunla” diye. Hisler diyoruz ya sevgili, işte o hisler diyor bana tüm bunları….

3 yorum:

  1. eline sağlık çok güzel.. okurken ilk 50 öpücük geldi aklıma :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzeldi zevkle okudum
    Takibindeyim canım
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. LoveMeorLeaveMe : teşekkür ederim. bende bi arkadaşın yaşadığı durumdan etkilenip yazdım
    Hayat Cafe Tarifleri : bende o leziz tariflerinin peşine düştüm bugün

    YanıtlaSil

Sayfalar